Foto: Profimedia

pROBLEM

LUKA JOVIĆ IZVISIO ZBOG IBRE! Zlatanova odluka koštala Srbina da još JEDAN KLUB odustane od njegovog angažovanja!

Zlatan saopštio da mu ne pada na pamet da završava karijeru, čime je sveo na minimum šanse da Luka potpiše za roso-nere

Fudbal

Od već viđenog odlaska Luke Jovića u Milan neće biti ništa. Srpski as ostao je gotovo već bez šansi da potpiše za italijanskog giganta nakon odluke Zlatana Ibrahimovića da ne završi karijeru, koji se posle dogovora o ostanku u prestonici mode oglasio kratko:

- Mislite da sam gotov, da mi je karijera završena? Očito me ne poznajete. Ceo život sam morao da se borim, niko nije verovao u mene, pa sam morao da sam verujem u sebe. Kada bi pokušali da me slome, ja bih postao jači - pričao je Zlatan.

foto: EPA/ROBERTO BREGANI

Zlatanova borba da ostane u konkurenciji mnogo mlađih igrača i u 39. godini za Luku Jovića znači jedan klub manje kao opcija za nastavak karijere. Sasvim je izvesno da u Realu neće rizikovati da izgubi još jednu godinu, jer već ih je dovoljno prošlo uzalud u Lisabonu, a tu svakako treba pridodati i prošlu sezonu u Madridu.

Otpao je i Napoli, koji se ranije interesovao, a prema nekim spekulacijama, čak su se vodili i ozbiljni razgovori sa Jovićevim menadžerima Damjancem i Ramadanijem. Pod Vezuvom je prevladalo mišljenje da je Viktor Osimen iz Lila pravo rešenje za njihov napad, baš kao što je i ranije takvu procenu napravio Mančester junajted.

Ipak, daleko od toga da ovo sve znači da je Luka nepoželjan kao pojačanje. Srbina jedva čekaju Monako, kao i Herta, a nikako ne treba isključiti ni neku ponudu iz Premijer lige.

Kurir sport / M. B.