Foto: S.U., Ilustracija

putevi srbije

VOZAČI, PAŽNJA: Prevrnuo se kamion, zatvorena saobraćajna traka od Uba ka Obrenovcu

Društvo

BEOGRAD - Na auto-putu E-763, na deonici Ub-Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, za saobraćaj je zatvorena vozna saobraćajna traka, zbog prevrtanja kamiona, pa se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na auto-putu E-70, petlja Sremska Mitrovica - petlja Ruma, u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu, sutra počinju radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu, pa će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.

Radovi na sanaciji nadvožnjaka "Kneževići" (druga faza) na deonici Kneževići - Bela zemlja - Užice, kod petlje Sušica, produženi su do 10. avgusta, pa je saobraćaj preusmeren preko novoizgrađene devijacije.

Na deonici Vrdnik - Irig do 30. avgusta nastavljaju se radovi na sanaciji kolovozne konstrukcije, a u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

Kako navode "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na auto-putevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)