Foto: Profimedia

ODMOR U SEN TROPEU

IBRINA SUPRUGA IZDOMINIRALA NA JAHTI: Na zgodnoj Heleni (50) sve PUCA! EVO ZAŠTO ZA ZLATANA POSTOJI SAMO JEDNA ŽENA

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović sa porodicom uživa u čarima Sen Tropea, a svima je posebnu pažnju privukla njegova supruga Helena Segen (50).

Fudbal
> 09:56h

Iako ova dama polako počinje da gazi šestu deceniju, mnogo mlađe pripadnice lepšeg pola pozavidele bi joj ja fantastičnoj figuri.

foto: Profimedia

Ona je inače 11 godina starija od Zlatana. Uspešna je preduzetnica i mnogi smatraju da je zaslužna za Ibrahimovićeve sjajne investicije, koje su ga učinile jednim od najbogatijih sportista na svetu.

Ova zgodna plavuša ne voli da se eksponira u medijima, ne objavljuje na društvene mreže provokativne fotografije sa luksuznih destinacija, ne hvali se novim skupocenim krpicama, cipelama, torbama... a na mečeve svog dragog dolazi da navija, a ne da bude u centru pažnje.

foto: Profimedia

Kada je upoznala Ibrahimovića već je bila ostvarena, uspešna žena. Imala je karijeru i sjajan posao, za razliku od mnogih žena fudbalera koje su se udale za njih i tek onda "ostvarile" u ulozi preduzetnica čiji su početak finansirali uspravo njihovi muževi sa visokom primanjima.

Ibrahimović je u jednom intervjuu javno rekao da za njega postoji samo jedna žena u životu, njegova Helena i da ga druge ne zanimaju.

foto: Profimedia

A kada vidite fotografije sa jahte, shvatite i zašto je tako. Osim što izgleda kao da je 20 ili 30 godina mlađa, Helena koja je na pragu šeste decenije, podržava svog supruga na svakom koraku, pa je tako i snimala njegov trening na palubi jahte, koji je Ibrahimović kasnije i objavio na svom profilu na Instagramu.

Mančester Siti ima prednost od 2:1 iz prvog meča osmine finala Lige šampiona odigranog u Madridu, ali nije spokojan, jer Real nikad ne treba otpisivati. Večeras (21.00) na Etihadu videćemo dve ekipe koje su kandidati za trofej – kvota na keca je 1,75, na iks 4,00, na dvojku 4,30, dok je GG3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti – Real Madrid.

(Kurir sport)

POLEDAJTE BONUS VIDEO: