Foto: Zorana Jevtić

Strašno

POTRAGA ZA BAHATIM VOZAČEM: Oborio devojku (19) na pešačkom prelazu, pa pobegao! Lekari se bore da joj SAČUVAJU NOGU!

Crna Hronika

Tinejdžerka T. R. (19) teško je povređena kada je na nju na pešačkom prelazu u Ulici kneza Višeslava na Košutnjaku u Beogradu naleteo crveni automobil i bez zaustavljanja pobegao!

Nesreća se desila u subotu oko 22.50. Devojka je sa otvorenim prelomom leve potkolenice vozilom Hitne pomoći prebačena u Urgentni centar, a prema našim saznanjima, lekari se bore da joj sačuvaju nogu. Očevici nesreće kažu da je T. R. bila sa prijateljicama u obližnjem lokalu, nedaleko od ulaza u "Avala film".

- Bilo ih je tri ili četiri, bile su vesele i od svih njih samo se ona javila našim kolegama sa "laku noć". Nikom na pamet nije palo šta će se desiti trenutak kasnije - priča radnik obezbeđenja "Avala filma" i dodaje: - Samo što je stala na pešački prelaz, auto se približio velikom brzinom i bez stajanja udario devojku.

Ona je letela nekoliko metara i pala na asfalt, a auto je nastavio kretanje. Videli smo samo da je crvene boje. Prema rečima njegovih kolega, ubrzo nakon nesreće iz lokala je izašao mladić i podvezao joj nogu. - Oni su mislili da joj je noga otkinuta. Devojka je bila bez svesti - kaže očevidac. Prijateljice T. R. su ispričale policiji da su krenule do parkinga po automobil.

Inače, kako objašnjavaju naši sagovornici koji provode dosta vremena na ulazu u "Avala film" tuda po neki vozači voze baš veikom brzinom.

- Neki od njih uopšte ne obraćaju pažnju na pešački prelaz. Obilaze na prelazu, ne zastaju ...I ovaj je išao brzo možda i preko 100 na sat - kaže naš sagovornik.

U to se uverila i naša ekipa dok smo razgovarali sa njima nekoliko vozila je obilazilo druge baš na tom mestu a neki su samo projurili tuda.

(Kurir.rs /J. R./foto: Zorana Jevtić)