Foto: Starsport©

zov verone

HRVAT NUDI 2.000.000 EVRA ZA MILOŠA VULIĆA: Crvena zvezda na slatkim mukama, Deki Stanković odbija transfer!

Crveno-beli svesni da imaju sjajnu ponudu, ali i vrhunskog igrača koji bi mogao da dostigne još veću cenu na evropskom tržištu

Fudbal

Miloš Vulić igra fantastično u Crvenoj zvezdi od početka sezone. Vezni fudbaler je i protiv Mačve u Šapcu bio strelac evrogola, a njegove sjajne partije nisu prošle nezapaženo.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

Italijanski klubovi Krotone i Verona bore se za njegovu naklonost, a u Ljutice Bogdana zadovoljno trljaju ruke, jer obeštećenje u slučaju njegovog odlaska neće biti manje od 2.000.000 evra.

Novi član Serije A Krotone prvi je bacio oko na Miloša Vulića (23), svestan o kakvom se biseru radi. Međutim, poslednjih dana u igru se uključila i Verona. Trener tog kluba Hrvat Ivan Jurić opčinjen je igrama veznog igrača Crvene zvezde i voleo bi da ga što pre vidi u svom klubu. Valja napomenuti da Verona ima dvojicu Srba u svojim redovima, Darka Lazovića i golmana Borisa Radunovića.

Za sada, Crvena zvezda ne žuri sa transferom, jer trener Dejan Stanković smatra da mu je Miloš Vulić veoma bitan u rotaciji, kako u evropskim kvalifikacijama, tako i u utakmicama Superlige.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Vidim da je treneru Stankoviću drago zbog mojih partija i golova. Ulio mi je ogroman motiv kada je došao za trenera i odmah izrazio želju da ostanem u Zvezdi - rekao je nedavno Miloš Vulić.

Opet, crveno-belima je potrebno 10.000.000 evra od prodaje igrača što je objasnio generalni direktor Zvezdan Terzić na početku sezone. Baš taj novac potreban je za budžet i betbrižnu sezonu bez lomova. Miloš Vulić nije bio starter u prva tri kola kod trenera Dejana Stankovića.

Šansu pre njega dobijali su Mirko Ivanić, Njegoš Petrović, Veljko Nikolić i Seku Sanogo, a mesto će morati uskoro da bude napravljeno i za Gelora Kangu. Sa druge strane, Miloš Vulić imao je značajnu minutažu u svakoj utakmici, a sa dva prelepa gola, protiv Novog Pazara i Mačve u Šapcu pokazao je da ima top u svojoj desnoj nozi.

foto: Www.crvenazvezdafk.com/Nikola Mitić

- Sticajem okolnosti, dogodile su se neke stvari koje su usporile taj proces. Najpre povreda, a posle sam morao i na hiruršku intervenciju zbog problema sa zubom. Kockice su se konačno sklopile, odradio sam cele pripreme na visokom nivou i uloženi trud je već od prvog kola počeo da se isplaćuje - rekao je Vulić.

Posle prelepog gola u Mačvi, Miloš Vulić je saigračima pokazivao na ruku, odnosno da očekuje još jedan časovnik za "najlepši gol kola", nagradu koju dodeljuje FSS, a čiji je inicijator ideje novinar Nebojša Petrović. Dosad je Vulić dobio tri sata, jedan u Napretku i dva u Zvezdu, izgleda je vreme i za četvrti.

- Neću se zaustaviti na ovome, možda do kraja sezone napravim pravu malu kolekciju satova u svojoj sobi - poručio je Miloš Vulić.

Kurir sport/A. Radonić