Foto: Printsceen/Instagram

Donela odluku

IMALA JE 152 KG, SA 19 JE LEKARI UPOZORILI NA TEŠKE BOLESTI! Odlučila se na drastičan korak, prepolovila se i sad je TOP

Žena
> 15:19h

Tanen Ordunev (23) imala je 152 kilograma, a samo jedna poseta doktoru joj je preokrenula život. Odlučila je da ode na operaciju želuca i uskoro je skinula polovinu svoje kilaže, a smanjila je za 14 brojeva konfekciju.

Kako je rekla, oduvek je imala višak kilograma, ali je toga postala svesna kada je počela da oseća zdravstvene tegobe još kao tinejdžerka.

- Odlučila sam da objavim fotografije i da se podsetim kakva nikada više ne želim da budem. Bila sam tako nezdrava i jadna. Sada se osećam i izgledam kao potpuno drugačija osoba. Kad pogledam stare fotografije, šokirana sam jer tada nisam smatrala da sam toliko ogromna.

Kilogrami su počeli da se gomilaju kada je napustila školu i svakodnevno bila u kući. Tada je živela na grickalicama i brzoj hrani.

- Oduvek sam bila bucka, a često sam držala dijete posle kojih su se kilogrami uvek vraćali. Nisam imala previše prijatelja, pa sam zato tugu gušila u hrani. Jela bih mekdonals za ručak, a kinesku hranu za večeru - priseća se devojka.

- Doktor mi je utvrdio zdravstvene komplikacije sa 19 godina i rekao da sam na korak od dijabetesa. Posle godinu dana vežbanja i dijeta još uvek nisam dostigla šta sam želela, pa sam odlučila da se podvrgnem operaciji.

Tako je Tanin otišla na operaciju želuca,

- Operacija mi je spasla život. Potpuno sam promenila svoj životni stil i obećala sebi da ću ga se pridržavati. U startu je možda teško, ali se u potpunosti isplati - zaključuje.

kurir.rs