Foto: FK Sloboda

KUP

VELIKI USPEH UŽIČANA! Sloboda ubedljivo savladala prvoligaša Loznicu! FOTO

Fudbal

Iako je trener Nikitović izmenio gotovo kompletan sastav iz Gornjeg Milanovca (samo tri igrača koja su nastupala protiv Takova igrala su danas u prvih jedanaest), crveno - crni su dominirali tokom čitavog susreta i gotovo da ni jednog momenta pobeda nije dolazila u pitanje.

Od starta meča, Sloboda nameće svoj ritam i već u šestom minutu Gajić sjajno koristi situaciju jedan na jedan sa golmanom. Ubrzo zatim, sjajnu akciju Slobode i odličnu asistenciju Zakoča ne koristi Nešović, čiji udarac je uzdrmao prečku gola gostiju. Na drugi pogodak se čekalo do 39. minuta, kada je Gajić sjajno pratio akciju i iskoristio kiks odbrane Loznice. Ostalo mu je samo da se ušeta u protivničku mrežu.

foto: FK Sloboda

Drugo poluvreme se nastavlja u istom ritmu, gde Slobodaši dominiraju nad protivnikom. U 67. minutu odličan prekid Nikole Nešovića koristi Saša Filipović i udarcem glavom matira golmana gostiju. Tačku na ovaj susret stavlja Veljko Tomić u 72. minutu, kada je udarcem sa ivice šesnaesterca matirao nemoćnog golmana Loznice.

Sjajna partija crveno - crnih momaka koji su bili dominantni tokom čitavog susreta nad ekipom Loznice, koja se takmiči u Prvoj ligi Srbije i koja nakon prvog kola zauzima prvu poziciju. Ovakav rezultat je odlična uvertira i veliki podstrek igračima pred nedeljni susret, kada nam u goste dolazi ekipa Bana iz Raške.

foto: FK Sloboda

GFK SLOBODA - FK LOZNICA 4:0 (2:0)

Strelci: Gajić u 6' i 39', Filipović u 67' i Tomić u 72'

Sloboda je u ovom meču nastupila u sastavu: Savić, Zakoč, Lazović, Milanović, Jaraković, Božić, Tomić, Nešović, Ilić, Živanović, Gajić

Igrali su još: Filipović, Vučković, Marjanović, Glišović, Stamenić

Kurir sport / FK Sloboda