Foto: Promo

SAJT ZA UPOZNAVANJE NA KOJI RAZBIJA TABUE: Žene, brzo i jednostavno pronađite muškarca za uspešnu vezu

Žena

Sve do skoro na našim prostorima nije bilo ozbiljnog sajza za upoznavanje u cilju pronalaženja muškarca, odnosno žene za uspešnu i trajnu vezu.

Među mlađima su, pored socijalnih mreža kao što su Facebook i Instagram, popularni najčešće sajtovi za upoznavanje radi povremenog druženja.

Međutim, obično već nakon 25-te većina razmišlja o stabilnoj vezi. Tabui koji postoje zbog nedostatka ozbiljnih sajtova postepeno se prevazilaze zahvaljujući prisustvu regionalnog sajta Simfonija.net, koji na pažljiv način pokušava da spoji ljude u cilju započinjanja ozbiljne veze, prema kriterijumima koji su njima bitni.

Sajt nije ograničen samo na Srbiju i region, već spaja ljude sa naših prostora, širom sveta, odnosno u svim sredinama gde živi i radi naša dijaspora i ljudi poreklom sa ovih prostora koji su rođeni u inostranstvu.

Tradicionalno je uvek bilo veće interesovanja muškaraca za ovakav način upoznavanja, ali ovakav pristup sve više privlači normalne, obrazovane, uspešne i stabilne žene da na ovakav način pronađu partnera.

foto: Promo

Radi boljeg utiska i zadovoljstva korisnika, svaki član je u obavezi da postavi na sajt sliku, na kojoj je on lično. Tom prilikom, oni koji ne žele da im slika bude jasno vidljiva svima, mogu odabrati opciju da je “zamagle”. U tom slučaju, sliku vide samo Premium članovi. Potrudite se da postavite lepu i privlačnu ali pristojnu sliku, a potom da iskreno odgovorite na test ličnosti, kako bi Vaš potencijalni partner imao kriterijume na osnovu kojih bi mu se dopali ili ne.

Većina članova dolazi tako što dobije preporuku od svojih kolega ili prijatelja, te ako ste Vi u srećnom braku ili vezi, a poznajete singl muškarce i žene koji su ozbiljni i odgovorni, pristojni i posvećeni pronalaženju svog životnog saputnika, možete im preporučiti ovaj sajt i poslati link. Sajt ne služi samo onima koji bi da što pre pronađu osobe za ozbiljnu vezu ili brak, već se koristi i za socijalno umrežavanje, diskusije na temu braka i porodice, kao i odnosa između polova.

Registrujte se OVDE i pronađite osobu za vezu koja traje

foto: Promo

Foto: Promo