Foto: Profimedia

TRANSFER VEKA NA POMOLU

BARSELONA DIŽE RUKE OD MESIJA? Poznato je ko će naslediti Lionela ukoliko napusti Blaugranu

Španski mediji preneli su juče informaciju da je Lionel Mesi poručio novom treneru Ronaldu Kumanu da ne vidi sebe više u Barseloni.

Fudbal
> 10:20h

Ogorčenje kod jednog od najboljih fudbalera sveta sasvim je razumljivo posle katastrofe koju je ovaj tim doživeo ove sezone, kada je ostao bez trofeja i kada je poražen u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna sa 2:8.

Mesi ima važeći ugovor sa Barselonom još godinu dana, ali okleva da produži ugovor, pa se u internim razgovorima u klubu već razmišlja o zameni.

Barselona bi mogla da dovede Mesijevog sunarodnika Paola Dibalu kao dugoročnu zamenu.

Juventusov 26-godišnji vezni fudbaler je često u sporu sa klubom, pa ne bi bilo iznenađenje da ode iz Torina. Dibala trenutno zarađuje oko sedam miliona evra godišnje, a njegov menadžer traži od kluba povećanje na oko 20 miliona kako bi ga približio Kristijanu Ronaldu.

Dibala bi mogao na Kamp nou i u slučaju da ostane Mesi, jer iz Juventusa stiže predlog da se ovog leta izvrši još jedna razmena igrača, poput one kada je Pjanić poslat u Barselonu, a u suprotnom smeru otišao Artur.

Dibala bi u ovom slučaju bio zamenjem Antoanom Grizmanom, za koga u Juventusu misle da je idealan izbor za napadača.

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

Kurir sport