Foto: Profimedia

stravičan zločin

SVAĐALE SU SE, A ONDA JE POTEGLA SEKIRU: Određen pritvor ženi koja je brutalno ubila majku kod Zvornika

Okružni sud u Bijeljini odredio je jednomjesečni pritvor Ramzi K. (62) iz Kozluka kod Zvornika osumnjičenoj da je sa više udaraca sekirom ubila svoju majku Namku K. (83).

Bosna i Hercegovina

Pritvor je određen zbog bojazni da će boravkom na slobodi osumnjičena ponoviti krivično delo, budući da je i ranije osuđivana zbog ubistva. Takođe i zbog same težine krivičnog dela i takozvanog uznemirenja javnosti – navode u Okružnom sudu, prenosi Srpskainfo.

Prema saznanjima, Ramza K. je tokom saslušanja priznala zločin i istražiocima ispričala da je svemu prethodila svađa između nje i majke. Tokom svađe ona je dohvatila sekiru i oštricom najmanje četiri puta udarila majku u glavu, piše Avaz.

Nakon zločina Ramza je otišla u PS Kozluk i dežurnom policajcu prijavila šta je učinila, nakon čega je i uhapšena. Telo njene majka policija je zatekla u hodniku kuće u kojoj su njih dvee zajedno živele.

Muža ubila pijukom

Ramza K. je pre 11 godina takođe uhapšena zbog svirepog zločina. Naime, ona je 30. juna 2009. godine u kući svoga brata u Kozluku kod Zvornika, pijukom do smrti izudarala supruga Ramadana K. sa kojim je imala troje dece.

Ramadan je podlegao, a obdukcija je utvrdila da je čak 41 put bio udaren budakom po glavi i telu.

Motiv ubistva bila je bolesna ljubomora.

Kurir.rs/Srpskainfo/Avaz.ba