Foto: Stefan Stojanović

iskrena

MILICA OTKRILA PIKANTERIJE SA SNIMANJA SERIJE: Sve moje drugarice se lože na Timotijevića! Naučila sam OVU LEKCIJU

Stars

Ubistvo folk pevačice Jelene Marjanović poslužilo je kao inspiracija autorima serije "Pevačica". Jedna od glavnih uloga pripala je Milici Pavlović, koja je juče bila na druženju s novinarskim ekipama u jednoj vili na Dedinju. S njom smo pričali o tome kako će oživeti lik Ivane Lazić, ali i o novim kolegama iz glumačkog sveta s kojima je imala priliku da sarađuje.

foto: Stefan Stojanović

- Velika mi je čast što sam deo ovog projekta. Učim svakog dana od ljudi koji su na setu. Projekat je mega-giga, kako bismo rekli mi na estradi. Jedva čekam da počne emitovanje i da publika vidi ono što spremam svih ovih meseci - izjavila je Milica.

foto: Stefan Stojanović

Pored nje, na konferenciji su se, između ostalih, pojavili i glumci Miloš Timotijević i glumica Jelena Grujičić, koja tumači njenu suparnicu. - Trudim se da budem na visini zadatka. Sve ovo je novo za mene. Treći dan mi je snimanja i ispucala sam neke bonuse. Svi su me gledali čudno što kasnim, pa sad dolazim pet minuta ranije. Naučila sam lekciju, a kad dođem, oglasim to na sva zvona. Loše je što spavam samo tri sata - kaže Milica.

foto: Stefan Stojanović

Pevačica priznaje da joj je najviše pitanja stiglo za kolegu Miloša Timotijevića, koji je pohvalio njenu glumu.

- Sve moje drugarice umiru za Timotijevićem. On zaista izgleda dobro, ali da je toliko fatalan po žene, nisam znala. Plašim se šta će biti kad ja počnem da snimam s njim - kroz osmeh priznaje Pavlovićeva.

foto: Stefan Stojanović

Snimanje "Pevačice" u režiji Miloša Kodema počelo je 12. avgusta u Beogradu i trajaće do 12. novembra, a radi se u produkciji "Film danasa" i "Telekoma Srbija". Serija prati životnu priču Ivane Lazić, kojoj karijera kreće da se razvija velikom brzinom nakon pobede na takmičenju "Superglas".

O scenariju Jelena Marjanović nam je bila samo inspiracija

Scenario za seriju "Pevačica" potpisuje Nataša Drakulić.

foto: Ana Paunković

- Ubistvo Jelene Marjanović bilo je samo inspiracija za seriju. Žao mi je zbog bola koja njena porodica trpi - kratko je rekla scenaristkinja.

Ljubomir Radanov / foto: Stefan Stojanović