Foto: Damir Dervišagić

hit

ĆEMO BEZ DLAKE NA JEZIKU! Pevač savetovao Daru Bubamaru: Ne drži škakljive klipove u TELEFONU, nađi poseban aparat za TO

Stars

Od prvog pojavljivanja na javnoj sceni Amal Ćeman Ćemo poznat je kao pevač bez dlake na jeziku, što je potvrdio još jednom kada je uputio savet svojoj dobroj prijateljici i koleginici Dari Bubamari oko skandala koje je imala u svojoj karijeri.

"Uvek sam se trudio da muzikom „kupim“ slušaoce, a ne skandalima. U mojoj branši mnoge moje kolege su gradile karijeru na skandalima, ima svega i svačega. Ja Rajku, odnosno Daru, obožavam, ona je ozbiljan pevač i super drug, ona je estradna institucija. U svemu je podržavam, pa čak i kada greškom izbaci onaj čuveni stori. Bože moj, svakome se desi. Jedina greška je što takve stvari čuva u telefonu u kome ima društvene mreže. Zato ću joj reći: „Rajka, ne drži takve stvari u telefonu gde imaš i društvene mreže, nađi neki poseban aparat za to“ kroz smeh je ispričao Ćemo i otkrio da nema ništa protiv pevača koji su „nikli“ u rijalitiju.

"Nemam problem sa tim što Kija Kockar peva, daleko je od vrhunskog pevača, ali ima i afirmisanijih pevača i pevačica koji mnogo lošije pevaju od nje. Ona se trudi i svojih pet minuta odlično je iskoristila, a i dalje ih koristi. Ja to stvarno poštujem. Ja imam protiv mešanja baba i žaba. Meni je jako ružno kada vidim da konobar uzme da peva ili da bude voditelj - rekao je on.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs / deToxic / M.M.