Foto: Starsport©

kurir saznaje

POTRESI U HUMSKOJ! Savo Milošević podneo neopozivu OSTAVKU na mesto trenera Partizana!

Milošević napustio klupu Partizana! Srpski fudbalski stručnjak Savo Milošević podeo je neopozivu ostavku na mesto prvog trenera kluba iz Humske, saznaje Kurir.

Fudbal
> 16:27h

Ono o čemu se spekulisalo danima danas je postalo i zvanično - Milošević je podneo ostavku na mesto šefa struke crno-belih.

Na njegovo mesto dolazi ljubimac Grobara i nekašnji trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Uprava kluba iz Humske prihvatila je otkaz Miloševića posle dvodnevne sednice Odbora za hitna pitanja i isto toliko navodnog ubeđivanja Miloševića da ostane na kormilu crno-belih.

Ovo nije prvi put da Milošević podnosi ostavku na toj funkciji. Ista situacija dogodila se nakon poraza u Novom Pazar, ali dan kasnije Uprava kluba uspela je da ubedi Miloševića da ostane, za razliku od danas.

Kap koja je očigledno "prelila čašu" bio je poraz u Novom Sadu od ekipe Vojvodine, pa tako crno-beli posle 6. kola u domaćem šampionatu zastaju čak 6 bodova za večitim rivalom i liderom na tabeli Superlige Srbije, ekipom Crvene zvezde.

foto: Starsport

Podsetimo, Milošević je na klupu Partizana seo u martu 2019. godine, nakon prekida saradnje sa FSS i ostavke na mestu potpredsednika te organizacije.

Sa crno-belima osvojio je Kup Srbije nedugo nakon što je seo na novu funkciju, pobedom na večitim rivalom u finalu golom Bojana Ostojića. Imao je Milošević priliku da prošle sezone ponovo uspeh, ali se sada u finalu preprečila novosadska Vojvodina koja je uzela trofej posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Pod vođstvom Miloševića crno-beli su nastupali u grupnoj fazi Lige Evrope, gde su u grupi sa AZ Alkmarom, Mančester junajtedom i Astanom za dlaku ispustili priliku za prolaz u eliminacionu fazu drugog po kvalitetu evrpsko fudbalskog takmičenja.

Nemanja Ilić