Foto: Profimedia

roso-neri u ofanzivi

LUKA JOVIĆ JE TIHA PATNJA PAOLA MALDINIJA: Milan ne odustaje od Srbina, ali Real se pita!

Napadač Reala iz Madrida mogao bi da se preseli u Italiju ove jeseni

Fudbal

Milan ne odustaje od Luke Jovića, iako je Zinedin Zidan rekao da mu srpski napadač treba u novoj sezoni. "Roso-neri" se nadaju da bi veštom diplomatijom mogli da izdejstvuju da Srbin na San Siro dođe na jednogodišnju pozajmicu, sa opcijom otkupnine narednog leta.

foto: Profimedia

Cena svakako ne bi bila mala, ranije se spekulisalo u španskim i italijanskim medijima, da Real ne bi pustio Luku Jovića ispod 50.000.000 evra. Ne treba zaboraviti da je predsednik Reala Florentino Perez platio Luku Jovića nemačkom Ajntrahtu čak 60.000.000 evra.

foto: Profimedia

U ofanzivu je krenuo sportski direktor Paolo Maldini, čija je tiha patnja Luka Jović. Italijan se uzda u odlične odnose sa upravom "kraljevskog kluba" i ranije transfere Tea Ernandeza i Braima Dijaza. Pitanje je samo, da li postoji volja Reala, čitaj Zinedina Zidana, da pusti Srbina.

Francuz je proračunat čovek, uvek razmišlja na duže staze i sigurno je da sebi neće dopustiti da ostane samo sa Karimom Benzemom kao jedinim izborom na mestu napadača. Sezona je duga, moguće se povrede, a i sam je Zidan nedavno rekao da će pružiti priliku Luki Joviću, jer u njemu vidi ogroman potencijal.

Kurir sport