Foto: Shutterstock

korona

ŠOK ISTRAŽIVANJE! AMERI DŽABE PRAVE VAKCINU Evo koliko njih ne želi da je primi NIKADA! Imaju brutalne argumente (VIDEO)

Dve trećine američkih glasača kažu da neće primiti vakcinu protiv koronavirusa čim postane dostupna, a svaki četvrti kaže da je ne želi dobiti nikada, prema novoj anketi objavljenoj iste nedelje da je taj broj slučajeva COVID-19 premašio je 6 miliona.

Planeta

„Ne planiram da budem ničije zamorče“, rekao je Eboni Dju, iz Kepitol Hajtsa u državi Meriland. „Uopšte ne planiram da je dobijem.“

Četrdesetogodišnji stručnjak za kontrolu pristupa dovodi u pitanje sigurnost potencijalne vakcine, ponavljajući zabrinutost koju dele milioni Amerikanaca.

„Osećam da su njihova testiranja pokušaji i greške", rekao je Dju. „Takođe smatram da oni zapravo ne znaju toliko puno o ovom virusu, pa kako onda još mogu stvoriti lek za njega?"

Anketa 1.000 glasača prati slična istraživanja sprovedena u proteklih mesec dana koja pokazuju da bi čak jedna trećina Amerikanaca odbila vakcinu, podstaknuta nepoverenjem u napore Trampove administracije da ubrza njen razvoj, kao i značajan deo zemlje koja je generalno se protive imunizaciji bilo koje vrste.

Kurir.rs/USA Today