Foto: Facebook / Milutin Simović, Youtube prtscr / Portal Analitika

milutin simović

BRIGA GA ZA KORONU: Šef NKT-a zažmurio na mere protiv virusa, pa uživo prenosio skup Milovih pristalica! (FOTO)

Šef crnogorskog Nacionalnog koordinacionog tela za borbu protiv zaraznih bolesti Milutin Simović do večeras je sdušno zagovarao propisane mere za borbu protiv pandemije koronavirusa, ali je u slučaju večerašnjeg skupa pristalica Mila Đukanovića u Podgorici zažmurio na njih.

Crna Gora
> 22:12h

Naime, kako je na Fejsbuku objavio Marko Milačić, jedan od lidera koalicije Za budućnost Crne Gore, Simović je na svom profilu uživo prenosio skup u Podgorici na kojem je svakak obilo više od 100 ljdi koliko je dozvoljeno merama koje je upravo njegov tim propisao.

"Selektivna pravda Đukanovićevog odlazećeg režima najbolje se oslikava u današnjem primeru. Prvi čovek NKT-a Milutin Simović učesnik patriotskog skupa, koji pritom ekranizuje flagrantan primer kršenja mera NKT na čijem je se čelu nalazi", napiso je Milačić.

Simović je inače i potpredsednik odlazeće crnogorske vlade.

Inače, pozivajući se na svoje procene, Uprava policije Crne Gore saopštila je da je na Trgu nezavisnosti u Podgorici, na postizbornom skupu pristalica politike DPS Mila Đukanovića, večeras bilo oko 50.000 građana.

Kurir.rs, Foto: Youtube prtscr / Portal Analitika, FB