Foto: Printscreen/Magazin In

iskreno

ŽELIM DA JE ZAŠTITIM OD ESTRADNOG BLATA! Miki Đuričić bez dlake na jeziku: Ako sam ja već u MULJU, ne mora i ona da BUDE

Stars

Miki Đuričić, koji je pre nedelju dana dobio ćerku Dunju, i dalje krije ko je majka njegovog deteta! Pčelar iz Kupinova je pred ulazak u "Zadrugu 4" ispričao da želi da je sačuva od estradnog blata.

foto: Printscreen/Magazin In

"Žena s kojom imam dete je inteligentna, normalna i prosvetni radnik. Ne želim da pričam o njoj, pokušavam da je zaštitim od estradnog blata. Ako sam već ja u mulju, ne mora i ona da bude" objasnio je Miki.

On je dodao da trenutno ne živi sa Dunjinom majkom:

"Mi smo dugogodišnji prijatelji i mnogo se volimo. Kad je zatrudnela, rekla mi je da bi volela da zadrži dete i ja sam pristao. Ne živimo zajedno, jer ona ima neki svoj ritam, a ja svoj. Naravno, možda se to nekada promeni. Svaki dan se viđamo i čujemo."

Prema njegovim rečima, pristao je da opet uđe u rijaliti kako bi zaradio novac za dete.

"Voleo bih da Dunji obezbedim dobar život i sve što joj bude potrebno! Tek sada, kada je uzmem u naručje, shvatam zašto nisam odavno postao otac. Plašio sam se da li ću moći da izvedem dete na pravi put. Verujem da ću uspeti u tome" kazao je Miki.

foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs / Informer / M.M.