trač partija

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Glumica ostala u braku zbog para, a Ljubavnica doživela nervni slom na ulici!

Stars

Drage moje, leto je na izmaku i kalendarski, a i po temperaturi napolju, ali još nas drže euforija i lepo raspoloženje. Barem mene. Mada, naši selebriti likovi nemaju razloga da budu srećni i zadovoljni jer većina njih ostala je bez ičega!

Prošle nedelje išla sam sa na kafu s mojom dugogodišnjom drugaricom, inače poznatom voditeljkom, i čula sam svašta zanimljivo. Estradnjaci, navikli na lagodan život na kredit, uveliko se zadužuju kod "prijatelja" zelenaša, što i nije neka novost jer to rade godinama. Problem je što se sad ne zna kako će taj novac vraćati jer posla nemaju zbog krize, pa će mnogi morati da potraže dodatne izvore.

Čula sam da se pevaljka Švaba već uhvatila za nekog lovatora, da se obezbedi na vreme. Briga nju što je svi pljuju i prozivaju, žena je shvatila da dolaze teški dani za estradu i spremna je na sve samo da ispašta materijalno. I Kaubojka je očajna. Odbili su je za rijaliti, a to joj je bila poslednja šansa. Nudila se svima, ali bez uspeha. Ona bukvalno nema ni za cigare, nema od koga ni da pozajmi jer i kolegama duguje silne pare.

Kažu mi moji izvori da ni u susednim zemljama pevači nisu u zavidnoj situaciji. Glumica je dužna na sve strane i već je postala očajna jer šta god isplanira, to se izjalovi. Videli ste da je htela da otkači supruga i da se razvede od njega, ali ipak neće jer je vezana za njega finansijski. Dobro se proračunala i shvatila je da ako ga ostavi, imaće problem s kreditom u banci gde mu je bila žirant. Bolje joj je da mesečno plaća njegov kredit, ionako je ona potrošila pare, nego da joj banka zapleni imovinu jer njen dragi ništa ne radi i ne prihoduje. Tako će lažna ljubav trajati još sigurno godinu i po dok Glumica ne isplati poslednju ratu.

Ljubavnica je opet doživela nervni slom, ali ne zbog rastanka s dečkom po običaju, već zato što jedna priznata i cenjena autorka nije htela da joj proda pesmu! I pored toga što je svesna da je publika neće jer je antitalenat, ponadala se da će emotivnom baladom uspeti da napravi neki pomak u mrtvoj karijeri, ali kad je čula da autorka neće saradnju s njom, potpuno je poludela. Vikala je, plakala i urlala na svog menadžera kad joj je saopštio loše vesti, da bi na kraju odglumila napad histerije i gušenje. Sve to se dešavalo u kraju gde živi, tako da su prolaznici mogli da gledaju rijaliti uživo. Toliko od mene, čitamo se i sledećeg utorka.

Kurir.rs / foto: Ilustracija