Foto: Printscreen, Profimedia

neverovatno

BOLESNO DA NE MOŽE BITI BOLESNIJE! Rodžerovi zemljaci tvrde da je Jelena JAVNO otkrila kako je Nole mentalno NESTABILAN!

Nakon incidenta koji se dogodio na US Openu i eliminacije Đokovića sa Gren Slema u Njujorku usledila je lavina komentara sa svih strana sveta.

Tenis
> 17:50h

Bilo je raznih komentara, od onih koji pravdavaju Novaka, pa do onih koji ga najstrašnije napadaju. Ipak, jedan je prešao sve granice.

Reč je o tekstu koji se pojavio u švajcarskom ''Bliku'' gde se navodi kako je srpski teniser mentalno nestabilan.

- Ako pustite da vas oduvaju, izgubićete kontakt sa svojim korenom. Ako dopustite da vas pokreće nemir, gubite kontakt sa onim što jeste - podelila je Jelena na svom Tviteru nakon Noletove eliminacije sa US Opena.

Ovu poruku Švajcarci su shvatili na svoj neviđeno čudan način, pa se u tekstu pominje i da mu je potrebna stručna pomoć za njegov bes koji ne može da kontroliše.

foto: Printscreen

- Jelena ne pominje ime svog supruga, ali je očigledno šta sugeriše citatom. Đokoviću je prekipelo, tako da je njegova agresija kulminirala bacanjem loptice. Ostalo je istorija. Pogodio je linijskog sudiju u grkljan i izbačen je sa turnira - piše u tekstu švajcarskog lista.

Mi se iskreno nadamo da će Novak sve ovo ostaviti iza sebe i na Rolan Garosu ponovo pokazati zašto je najbolji na svetu.

Kurir sport