Foto: Shutterstock

Jesam li materijalista i sponzoruša?!

POSLE 8 GODINA, DOBILA SAM OVAJ VERENIČKI PRSTEN I PLAČE MI SE! A savet koji je dobila od JUVERILKE postao je HIT!

Zanimljivosti

Na Fejsbuk grupi "policiju za vereničko prstenje" svakog dana iznedri neki novi problematičan prsten.

Ovog puta, to je buduća mlada koja nije zadovoljna vereničkim prstenom koji je dobila, a sliku je postavila na forum Reddit.

- Zajedno smo osam godina, a već tri pričamo o braku. Ovo je prsten za koji je štedeo. Jesam li materijalista i sponzoruša zato što neću da nosim ovaj bedan prsten? - pitala je forumaše.

Baš se potrudio da nađe najjeftiniji mogući. To dosta govori o tome kakav će biti u braku. Iskreno, na tvojoj sam strani. Ovo izgleda kao igračka. Čak i za malo para mogao je da kupi neki prsten koji neće puknuti čim ga jače stisneš. Nije čak stvar ni u ceni, meni se ne dopada koliko izgleda malo, neupadljivo i jadno - poručuju joj one koje je podržavaju.

"Ja sam juvelirka, specijalizovana za vereničko prstenje i burme. Sve što imam da kažem je - žene, molim vas ne udajte se za tipove koji vam daju ovakvo prstenje".

Bilo je, naravno, i onih koji nisu na mladinoj strani.

"Mislim da svaki put kada je problem u prstenu, zapravo postoji mnogo veći problem", "iskreno, meni ne bi smetalo da mi verenik da ovakav prsten. Bitno je to da se volimo i da želimo da stupimo u brak".

foto: Profimedia

kurir/blicžena