Foto: Profimedia

US OPEN

LAURA NIJE OČEKIVALA OVAKVO ŠIKANIRANJE: Isplivale informacije o linijskom sudiji zbog koje je Novak izbačen sa US Opena

Linijski sudija Laura Klark koju je Novak Đoković nenamerno pogodio lopticom nakon čega je izbačen sa US Opena, nije se oglašavala u javnosti posle spornog događaja.

Tenis

Sudija Laura Klark, obeležila je turnir ni kriva ni dužna, dospela je u žižu javnosti i glavna je tema već nekoliko dana u teniskim krugovima.

Ipak, teatralan nastup Laure Klark, kojoj je odmah ukazana lekarska pomoć na terenu, a zatim je i odvedena sa terena, značilo je da Novak nema šanse da izbegne diskvalifikaciju.

foto: Tviter

Danima o Lauri Klark nismo čuli ništa nakon incidenta, osim što je isplivalo da je u pitanju veliki ljubitelj alkohola, kao i Rodžera Federera i Rafaela Nadala, ali i da je imala veliku životnu tragediju 2008. godine, kada joj je sin poginuo sa 25 godina u saobraćajnoj nesreći.

Novu informaciju o Lauri dala je direktorka turnira Stejsi Alaster, koja je najavila da će Klarkova vratiti na turnir i da će suditi u završnici, ali je i rekla da nije očekivala da je mediji šikaniraju.

"Imala je dobru negu. Mediji su je malo šikanirali. Mislim da to nije očekivala. Znam dobro tu ženu i srećna sam da je dobro", rekla je Alastereova.

(Kurir sport)