Foto: Starsport©

BIĆE KAŽNJENI

POTVRĐENO KURIRU! Sudije Lukić i Đorđić plaćaju ceh jer nisu isključili Boaćija i Sanoga! Žestoke kazne za propuste

Fudbalski sudija koji je delio pravdu na meču Crvene zvezde i TSC-a, kao i arbitar koji je sudio utakmicu između Čukaričkog i Crvene zvezde, na kojima je došlo do propusta u suđenju biće žestoko kažnjeni, potvrđeno je Kuriru od izvora bliskih Sudijskoj komisiji.

Fudbal
> 16:25h

Partizan se žalio na suđenje, Fudbalski savez Srbije je ovog puta reagovao. Da li zbog pritiska iz Humske ili nečeg drugog, ali sudije Lazar Lukić i Miloš Đorđić će biti žestoko kažnjeni zbog loše učinka na utakmicama Crvene zvezde.

Lazaru Lukiću je zamereno to što u meču Crvene zvezde i Čukaričkog nije isključio Sekua Sanoga posle starta koji je izbacio iz igre kapitena Brđana Marka Docića.

foto: Starsport©

Miloš Đorđić je ukoren zbog toga što je u pobedi crveno-belih nad TSC-om nije pokazao crveni karton Ričmondu Boaćiju posle kojeg je van terena morao golman Topolskog sportskog kluba Nenad Filipović.

foto: Starsport

Lukić i Đorđić će biti suspendovani najmanje za narednih pet superligaških kola. Uz to, Sudijska komisija će obojicu skinuti sa liste internacionalaca što je verovatno još teža sankcija, potvrđeno je Kuriru.

Kurir sport / N. Ilić