Foto: EPA/Clive Brunskill

rešena misterija

SVI SE PITAJU KO JE MISTERIOZNA ŽENA SA NOVAKOM! Ne odvaja se od njega, a javnost u Srbiji za nju NIJE ČULA!

Nakon što je posle tri seta savladao Nemca Kefera u četvrtfinalu Mastersa u Rimu, najbolji teniser sveta Novak Đoković je ostao da uživa u meču četvrtfinala dama u kom je Muguruza posle tri seta bila bolja od Azarenke.

Tenis
> 23:28h

Da stvar bude zanimljivija, Đoković na tribinama nije bio sam. Društvo mu je pravila žena plave kose, menadžerka Elena Kapelaro koja se bavi odnosima sa javnošću, a Novaka je upoznala uz muža Eduarda Artaldija, kada je Đoković pre deset godina potpisao ugovor sa kompanijom Serđo Takini, italijanskom firmom za sportsku opremu gde je Artaldi radio.

- Praktično smo živeli zajedno. Elena i ja smo pokušali da stvorimo atmosferu koja mu je neophodna znajući koliko vremena provodi putujući po svetu, a da je odvojen od porodice.

foto: EPA/Clive Brunskill

Kada se Novak rastao sa renomiranim italijanskim brendom nastavio je da radi sa Artaldijem, koji je napustio firmu i postao deo srpske familije.

- Trudimo se da što više budemo profesionalni, ali je naš odnos previše ličan. Živimo zajedno sedam dana nedeljno, a ovih devet godina iza nas bile su baš "bogate". Ponekad smo se i za uši vukli - pojasnio je u jednom intervjuu Italijan.

Kurir sport