Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

priče iz BIFEa!

PRIJA VOLI PIVO, CECA NEMUĆENI NES, A BAJAGA RAKIJU! Evo kako zvezde vole da se opuste i šta žele da popiju pred ulazak u studio!

Stars

Nekada je u Beogradu na svakom ćošku bio neki bife ili kafana, a danas od Taša do Trga republike na prste jedne ruke možemo da izbrojimo mesta gde se okupljaju glumci, pevači, novinari i umetnici. Romantika danas živi još samo u sećanjima, boemski život je gotovo zaboravljen. Bifei su ostali još pri Ateljeu 212, Jugoslovenskog dramskom pozorištu, u Zvezdara teatru, ali i pri svakoj televiziji. Nekada su najveći boemi bili glumci Zoran Radmilović, Dragan Nikolić, Pavle Vuisić, Petar Kralj, a danas taj žar čuvaju još Petar Božović, Vuk Kostić, Momčilo Bajagić Bajaga ili poneka mlada glumačka zvezda.

foto: Nemanja Nikolić

Jedna od trenutno najpopularnijih pevačica je Aleksandra Prijović tražila je pred snimanje da popije pivo, a na kraju je uzela samo jedan gutljaj, izašla pred kamere i posle se rasplakala.

- Retko se pije kafa i uglavnom gosti traže alkohol. Goca Tržan je jedina pila vodu. Od glumaca ne piju samo Svetozar Cvetković i Tihomir Stanić, dok i Miloš Biković i Miodrag Radonjić vole da popiju domaću rakiju. Samo smo Ani Bekuti kuvali domaću kafu i bila je oduševljena - svedoči Stefan, organizator na Kurir televiziji.

foto: Privatna arhiva

Najveća muzička zvezda Svetlana Cece Ražnatović nije razmažena i nema posebne zahteve pa voli da popije nes-kafu, i to nemućenu.

Momčilo Bajagić Bajaga voli da popije dobru rakiju ili "džek". Naravno, ne smemo da zaboravimo ni Petra Božovića, koji ne želi da razgovara s vama ako mu se ne pridružite i ne popijete pivo. Aca Luka i Branislav Lečić vole da popiju pokoji viski.

foto: Dragan Kadić

Nada Topčagić se opušta uz dobru rakiju, ali svoju. Novinari su više puta bili svedoci da vesela pevačica nosi pljosku sa sobom i uzme koji gutljaj pre nego što izađe pred kamere. Ona je jedna od malobrojnih koja će piće ili pak zimnicu da donese na poklon domaćinima emisije.

foto: Beta / Branislav Božić

I srpski sportisti vode zdrav život, ali vole da se opuste. Mladen Krstajić, kad gostuje na TV, voli da donese na poklon svoju rakiju, koja se veoma često i otvori.

foto: Dragan Kadić

Tina Ivanović: Vinjak, kafa i voda, pa pred kamere

Pevačica Tina Ivanović, koja se proslavila hitom "Bunda od nerca", možda je jedan od najvećih tremaroša kad treba da se slika na TV. Za nju svi znaju da je pred ulazak u studio tražila "cvonjak", što kafanskim jezikom znači mali vinjak s kafom i kiselom vodom.