Foto: Profimedia

Keširala milione

8 VIP APARTMANA, BIOSKOP, BAZEN, SPA-CENTAR! Zavirite u luksuznu jahtu od 17 METARA gde je Bijonse proslavila rođendan! HEDONIZAM

Pop kultura

Pevačica Bijonse je svoju 39. godinu dočekala na skupocenoj jahti, gde su joj društvo pravili suprug, reper Džej Zi i deca.

foto: Profimedia

Inače, ova luksuzna jahta “Lana” dugačka je 107 metara.

foto: Profimedia

Unutrašnjost jahte prilagođena je za 12 gostiju i ima osam spavaćih soba, tačnije glavni apartman i sedam VIP apartmana. Za udobnost i sigurnost svih gostiju brine 31 član posade, a na raspolaganju su i spa-centri, teretane, bazeni, bioskop, kao i mogućnost uživanja i sunčanja.

foto: Profimedia

Nameštaj je urađen po poslednjoj modi, a u spavaćoj sobi preovladavaju bež i crni tonovi, dok se igrom svetala dolazi do idealnog rešenja za osvetljenost prostora.

foto: Profimedia

Prostorija za masaže odlično je poslužila Bijonse i Džej Ziju da se odmore od svega i napune baterije. Pored toga, bazen koji se nalazi spolja, odaje utisak luksuza i čistog hedonizma kada je ovaj vid odmora u pitanju.

foto: Profimedia

Kako sve ovo na oko deluje idealno i zapanjujuće dobro, u skladu sa tim je formirana i cena od koje prosečnom građaninu može samo da se zavrti u glavi. Za nedeljni najam “Lane” treba izdvojiti 1,7 miliona američkih dolara, te još dodatnih 219 hiljada dolara za “sitne” troškove goriva i posade, tako da sedmodnevni najam iznosi skoro dva miliona dolara. Baš poput ostatka ove superjahte, i kabine imaju sve što možete zamisliti, a najbolji je glavni apartman s prozorima i terasom na obe strane jahte.

FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia
FOTO: Profimedia

kurir.rs