Foto: Fonet

hvala na ponudi, ali...

OBAMEJANG OTKRIO ZBOG ČEGA JE ODBIO BARSELONU: Zvali su me, ali nisam želeo tamo iz DVA RAZLOGA!

Fudbal

Sjajni napadač Prej Emerik Obamejang na iznanađenje mnogih nedavno je produžio saradnju sa Arsenalom.

Iako su nakon sjajnih igrara u londonskom klubu za njega bili zainteresovani brojni evropski velikani, Gabona je potpisao novi se zakleo na vernost Arsenalu do 2023. godine.

Bio je jedan od najtraženijih igrača u ovom prelaznom roku, Barsa je bila ozbiljno zainteresovana za njega i bio je praktično već viđen na Nou Kampu, međutim, odlučio je da odbije ponudu katalonskog giganta.

U razgovoru za francuske medije objasnio je i zašto.

"Bilo je ponuda i kontakata više klubova, između ostalih i Barselona me je zvala. Međutim, nisam želeo da odem. Prioritet mi je bio Arsenal iz dva razloga. Prvi je trener Arteta. Tokom karantina smo puno razgovarali dok smo bili zatvoreni i uverio sam se u projekat koji se stvara u Arsenalu. Rekao mi je 'Možeš da odeš. Ne znam kakvi su tvoji planovi, možeš otići i pobeđivati u nekom drugom klubu ili možeš ostati i stvarati istoriju u Arsenalu'", otkriva Gabonac i dodaje:

"Drugi razlog su navijači. Neverovatna ljubav koju dobijam od kada sam u klubu. Od prvog dana se ponašaju kao da sam jedan od njih. Pa kad je tako, budići da sam jedan od njih, odlučio sam da ostanem", kaže Obamejang.

Kurir sport