Foto: Printsceen

Presrećni

OMALENA SUPRUGA TORA IMA POLA METRA I 130 KG MANJE OD NJEGA! Sad mu rodila SINA, a evo kako izgleda kada ga je uzeo u naručje

Pop kultura

Glumac Hafpor Tor Bjornson, svima poznatiji kao Planina iz serije "Igra prestola" i njegova supruga Kelsi u nedelju su postali roditelji dečaka! Omalena Kelsi na svet je donela dečaka, a srećne vesti su sa svetom podelili na Instagram.

Gorostasni glumac je na Instagramu praktično prenosio čitav porođaj, od trenutka kada mu je supruga u 6 ujutru rekla da joj je pukao vodednjak, pa sve do dolaska mališana na svet.

Bjornson je otkrio da se njegova voljena supruga porodila u bazenu, a rekao je i da je to što je ona uradila "neverovatno", kao i da je "imala potpunu kontrolu nad svojim telom i umom".

"Skoro sam u strahu od toga koliko je ona jaka i toliko sam ponosan na nju zbog svega što je učinila da bi se pripremila na ovo. Ne mogu rečima da objasnim koliko sam ponosan i kako se osećam zbog ovog iskustva. Posle izuzetno teška 2 sata i 19 minuta guranja stigao je naš zdrav, snažan, lep dečak težak 3530 grama i dugačak 52 cm", napisao je on.

Par je odabrao i ime za sina, ali su odlučili da ga za sada drže u tajnosti. Takođe, glumac je dodao niz fotografija sa Kelsi i bebom u krevetu u njihovom domu.

Podsetimo, Hafpor i Kelsi su jedan od najprepoznatljivijih parova u svetu šoubiznisa, što nije ni čudo s obzirom na fizički kontrast između njih dvoje. Naime, islandski glumac visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram, dok Kelsi ima svega 157 centimetara i 52 kilograma.

kurir.rs