Foto: Promo

Iskoristite dan specijalnog popusta

Red Friday štedi vaš novac i prepolovljuje kamatnu stopu

Ne propustite ovu jednodnevnu specijalnu pogodnost Addiko banke za podizanje gotovinskih kredita.

Društvo

Addiko Red Friday misli na vas i smanjuje kamatne stope!

Samo sutra, 2. oktobra u okviru, sada već tradicionalne akcije Red Friday, Addiko banka je svojim klijentima spremila iznenađenje u vidu smanjenja kamatne stope za čak 50% na gotovinske kredite do 600.000 dinara. Korisnici koji se odluče da iskoriste ovu pogodnost ostvaraju najpovoljnije uslove gotovinskih kredita koji važe tokom čitavog perioda otplate.

Brzi keš nikad povoljniji

U nezavidnoj ekonomskoj i privrednoj situaciji olakšice ovog tipa uvek su korisne i dobrodošle, a Addiko banka je tu vam pomogne i da bude saveznik u realizaciji vaših želja, planova i ideja.

Ako je novac jedino što vam trenutno fali, sada je pravi momenat da tokom sutrašnjeg dana uđete u neku od poslovnica Addiko banke i podignete gotovinski kredit.

Ponuda važi samo jedan dan i to za iznose do 600.000 dinara za postojeće i nove klijente. Ako vam treba keš ili refinansiranje obaveza koje imate u drugim bankama, posetite Addiko i iskoristite vaš Red Friday popust.

U susret potrebama klijenata

Imajući u vidu da je Addiko banka specijalizovana za finansiranje stanovništva, te da joj je to jedan od fokusa poslovanja, jasno je da ova banka kontinuirano ulaže u poboljšanje svojih usluga i svojim korisnicima obezbeđuje jednostavne, brze i praktične bankarske usluge.

Addiko Red Friday potpuno je inovativni koncept koji je uveden prošle godine u Srbiji, a u regionu nešto ranije.

Inspiracija za Red Friday bila je globalno populana akcija Black Friday, kada kupci širom planete, baš na taj dan, dobijaju posebne pogodnosti prilikom kupovine.

Promo tekst