Foto: ATA Images

BIVŠI PARTNERI

SEVERINA PLAĆA ALIMENTACIJU MILANU ZA SINA ALEKSANDRA! Redovno 3 meseca uplaćivala, a evo šta se u stvari desilo sa novcem

Stars
> 14:29h

Severina Kojić uredno uplaćuje alimetaciju za svog sina Aleksandra Popovića.

"Severina Kojić uredno plaća alimetaciju za svog sina Aleksandra Popovića i tačno je da je Severina tri meseca uplaćivala alimentaciju na račun Milana Popović u Zagrebačkoj banci, a koji je račun Popović naveo kao svoj. Milan Popović nije hteo da prizna da su mu u toj banci svi računi zatvoreni kada ga je o tome Severina pitala. Naprotiv tvrdio je da mu je ptivatan račun i dalje otvorem u toj banci iako su mu poslovni računi bili zatvoreni u Zagrebačkoj banci nakon sprovedene kontrole", navodi advokatski tim pevačice.

"Severina Kojić je po saznanju da mu je i privatan račun u Zagrebačkoj banci zatvoren uplatila alimentaciju na račun koji joj je Milan Popović dostavio", navodi se.

foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Advokatski tim pevačice reagovao je pošto su beogradski mediji preneli pisanje Informera, koji se pozivao na dobro obavešteni izvor, da Severina Kojić već mesecima ne plaća alimentaciiju od 160 evra za sina Aleksandra pa je bivši partner Milan Popović rešio da je tuži.

Pisanje Informera demantovao je i sam MiIan Popović.

kurir.rs