stomak se rastegao

MARIJA OBJAVILA FOTKU STOMAKA 2 GODINE POSLE POROĐAJA: Dobila sam trojke i evo kako zaista izgledam! Ovo mame treba da znaju

Žena
> 13:00h

Marija Jorstad iz Kopenhagena prošle godine postala je ponosna mama trojki. Marija je posle porođaja na društvenim mrežama objavila fotografiju i napisala da njen stomak izgleda čudno.

"Materica se još uvek nije vratila na mesto i moj stomak se rastegao jer sam ipak nosila tri bebe. Nosiću steznik i vrlo sam nestrpljiva da se moje telo vrati na staro", napisala je Marija pre dve godine na Instagramu.

Majka trojki posle dve godine kasnije objavila je fotografiju svog stomaka uz opis.

"Juče je prošlo dve godine od moje prve fotografije koja je zabeležena nedelju dana posle porođaja. Jako sam ponosna na nju. Još uvek sam u bolovima, ali želim da pokažem moj postporođajni stomak. Nije mi prijatno što objavljujem ovo, ali drago mi je što jesam. Mislim da je jako važno da pokažemo kako izgleda telo posle porođaja i da normalizujemo promenu. Treba informisati majke o stvarima o kojima ne znaju i reći im da je sve normalno", napisala je Marija.

Mnoge majke su se javile u komentarima kako bi pružile podršku i podelile slična iskustva sa postporođajnim telom.

"Imala sam slične probleme, ali moja prijateljica se jako brzo vratila u formu. Naravno, sve je drugačije kad nosiš više beba", napisala je jedna mama.

kurir.rs/blicžena