Foto: Profimedia/Jim WATSON/AFP

SAD

KREĆE OPERACIJA MAGA DOK SE TRAMP OPORAVLJA: Kampanja se nastavlja, Pens i Trampova porodica biće na ključnim događajima širom SAD

Dok se Donald Tramp bori protiv korona virusa, predsednička kampanja i dalje ide "punom parom", a otvoriće je "Operacija MAGA", koja podrazumeva prisustvo potpredsednika Majka Pensa i članova Trampove porodice na događajima u ključnim akcijama širom zemlje, saznaje kanal Foks njuz.

Planeta

Jedan zvaničnik je Foks njuzu rekao da se okupio tim koji je predstavio "Operaciju MAGA", podeljeni su zadaci koji će sve uključiti u tu novu inicijativu predviđenu za poslednjih 30 dana kampanje.

Planirano je da šef Trampove kampanje Bil Stepijen bude domaćin još dva konferencijska poziva - jednog sa celokupnim osobljem kampanje, a drugog sa liderima lokalnih vlasti iz cele zemlje.

Zvaničnik je rekao Foks njuzu da se očekuje da će potpredsednik učestvovati u jednom od tih video sastanaka.

foto: AP /Alex Brandon

"Operacija MAGA će pokrenuti čitav MAGA svemir kako bi kampanju predsednika Trampa održala u punoj brzini dok se naš vrhovni komandant ne vrati na poziciju", rekao je Stepijen.

"Potpredsednik Pens, porodica predsednika Trampa, naši koalicioni partneri i naše pristalice će u punoj snazi na terenu pokazati kakav entuzijazam stoji iza predsedničke kampanje i pokazati da radimo naporno kao što smo uvek radili," naglasio je Stepijen.

"Operacija MAGA krenuće s virtuelnim događajima koji uključuju ključne Trampove "zamenike", a jedan od događaja biće debata između Pensa i Bajdenovog kandidata za funkciju senatora Kamale Haris, koja će biti održana u sredu, 7. oktobra, u Solt Lejk Sitiju u Juti.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Profimedia/Jim WATSON/AFP