Foto: Profimedia

NEUTEŠNA

BEKINSEJL PODRŽALA KRISI TAJGEN: Kejt izgubila bebu u petom mesecu!

Pop kultura

Nakon što je supruga Džona Ledženda Krisi Tajgen (34) izazvala pravu buru u javnosti kada je na Instagramu objavila da je izgubila bebu, a potom i potresne slike iz bolnice, oglasila se i Kejt Bekinsejl (47) i rekla da je prošla kroz isto.

Mnogi su osudili Tajgenovu zbog ovog poteza i poručili joj da radi sve zarad popularnosti, a glumica je stala na njenu stranu.

foto: Profimedia

Kejt je čestitala ženi Džona Ledženda na hrabrosti da o najtežim trenucima govori javno, otkrivši dosad čuvanu tajnu, da je i sama izgubila dete u 20. nedelji trudnoće.

foto: Profimedia

- Primetila sam da ljudi kritikuju Krisi Tajgen jer je odlučila da podeli najintimnije fotografije uslikane u trenutku kada je izgubila dete. Kao da postoji neki protokol kojeg se treba pridržavati. Tužno je gledati ljude koji ne poznaju ni nju, a ni njenu porodicu da govore kako ona treba da se ponaša - napisala je glumica, a potom otkrila da je i sama izgubila bebu.

- Pre nekoliko godina sam izgubila bebu u 20. nedelji trudnoće. Uspela sam da sakrijem da sam trudna i na kraju sam se slomila, a niko nije imao pojma o tome. Postoji ta tuga, sram, ali i šok koji dođu s ovakvim stvarima, ali i slomljeno srce dok se vaš život nastavlja. - napisala je ona.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Profimedia