Foto: Profimedia

ANTOLOGIJSKA IZJAVA KLOPA Nemac BRILJIRAO nakon debakla karijere! Nasmejao ljubitelje fudbala do suza!

Fudbal

Menadžer Liverpula Jirgen Klop na duhovit način prokomentarisao je katastrofu koju je njegov tim doživeo na gostovanju Aston Vili.

Podsetimo, šampion Engleske je u nedelju na "Vila Parku" doživeo jedan od najtežih poraza u istoriji kluba, izgubili su rezultatom 7:2.

Nemački stručnjak Jirgen Kop briljirao je nakon meča. Svojom izjavom nasmejao je ljubitelje fudbala širom sveta i oduševio protivnika, koji je zasluzeno slavio.

"Pa ko želi da izgubi 7:2?! Pre nekoliko godina rekli smo da želimo da ispišemo istoriju i uspeli smo, samo na pograšan način", kaže Klop i dodaje:Ja vam mogu reći šta sam ja video na ovoj utakmici. Aston Vila je odigrala jako dobro i iskoristila sve naše greške. Utakmica je imala čudan tok. Recimo, prvi gol nas je usporio, a to se nije smelo dogoditi. Primali smo takve golove i ranije, ali nismo nikada imali ovako slabu reakciju. Igrali smo dobar fudbal napred, ali nismo dali gol. Aston Vila je bila sjajna iz kontranapada, a naše reakcije bile su ispod proseka. U drugom delu smo promenili neke stvari kako bi olakšali posao svima i imali smo dobrih trenutaka, ali nismo iskoristili svoje šanse za razliku od njih. Sve ono što se ne radi u fudbalu mi smo radili", iskren je Klop.

Na pitanje zašto se ekipa raspala, Nemac je odgovorio:

"To je bilo neočekivano, ali se dogodilo. Večeras smo strpali sve ono loše u jednu utakmicu i nadam se da možemo sada da krenemo ispočetka. Voleo bih da možemo sutra da imamo trening, ali momci odlaze na reprezentativne zadatke. Nadam se da će svi biti zdravi i spremni za Everton", zaključio je Klop.

Kurir sport