Foto: Foto: kampvanjegrbica.rs

BRAVO!

VANJI GRBIĆU STIGLA NEPRISTOJNA PONUDA, A NJEGOVE REČI ODZVANJAJU: Pogrešio si adresu, JA SAM OLIMPIJSKI ŠAMPION! (FOTO)

Proslavljeni srpski odbojkaš Vladimir Grbić podelio je na društvenim mrežama prepisku u kojoj je na šampionski način odbio "nepristojnu ponudu".

Ostali sportovi
> 13:20h

Naime, jedan od korisnika društvenih mreža poželeo je da putem Instagram profila Vanje Grbića reklamira nameštanje utakmica, ali se grdno prevario.

Na "nepristojnu ponudu" Vanja je odgovorio u svom stilu.

"Ja se izvinjavam pogrešio si adresu. Ja sam Olimpijski šampion. Ne postoje te pare...", poentirao je slavni srpski odbojkaš, pa dodao:

foto: Pritnscreen/Instagram

"Pa gde mene nađe? Ne želim da komentarišem ljudsku slobodu i odsustvo morala i odgovornosti za sticanje ili zaradjivanje novca. Svako bira svoj način. To gai odredjuje kao osobu. Vaspitan sam od strane roditelja da stičem svojim radom POŠTENO SVE u životu. Danas nije takvo vreme gde se takvi ljudi i principi poštuju. Integritet i sloboda su skupi i nepoželjni. Ali...proći će i ovo vreme. Prave vrednosti ne zastarevaju. Svetle su i žive. Večno", poručio je Vladimir Grbić.

foto: Starsport©

(Kurir sport)