Foto: Instagram Printscreen

BOLNE SCENE U KAČAREVU

NEBESA ZAPLAKALA ZA MARIJOM: Tužna kolona rođaka i prijatelja ubijenu profesorku ispratila na njen poslednji put

Crna Hronika
> 13:55h

Profesorka nemačkog jezika Marija S. (32), tragično nastradala 6. oktobra, sahranjena je danas u Kačarevu.

Među ožalošćenima su otac Dragan, majka Slađana, brat, kćerke, ostala rodbina, kumovi i prijatelji.

Njeno telo pronađeno je u njenom "golfu" ispred zgrade u Pančevu u kojoj je živela. Kako se sumnja, ubio ju je Milan Ž. (41) iz Velikog Gradišta, koji je potom, najverovatnije, izvršio samoubistvo, a čije je telo takođe pronađeno u tom vozilu.

Svemu je navodno prethodila svađa, a prema nezvaničnim saznanjima njih dvoje su bili u emotivnoj vezi.

foto: Damir Dervišagić

Pored dvoje Marijine dece, koja su ostala bez majke, saznalo se da je i Milan imao decu iz prvog braka koja su ovim činom ostala bez oca.

Komšije iz Kačareva o Mariji su imale samo reči hvale. Pričaju da je imala dvoje dece, jedno koje je tinejdžerka, a drugo ima samo oko godinu dana.

- Prvi put se porodila pre svoje 18. godine. Ima još jedno dete od godinu dana. Bila je jedno vreme i u Nemačkoj na usavršavanju jezika - kažu komšije šokirane svime što se dogodilo jer je Marija iz dobre familije.

Pretpostavljaju da će sada brigu o deci da preuzmu njeni otac i majka.

Njena bliska drugarica iz detinjstva kaže da Marija potiče iz dobrostojeće porodice, kao i da su roditelji ulagali u nju da se školuje.

- Majka joj je držala butik, a otac je preduzetnik. To je jedna fina porodica, a Marija je vrlo mlada ostala trudna, međutim, naravno, rodila je dete, završila je i srednju i fakultet i zaposlila se. To njeno starije dete, ćerka, ide u srednju školu i izrasla je u divnu i vaspitanu curu - kaže Marijina drugarica.

Kaže da ne može da veruje da joj se tako nešto desilo, posebno što sada ima i bebu kod kuće kojoj je mama preko potrebna...

(Kurir.rs/Tanjug/Foto:Instagram/Printscreen)