Foto: Printscreen

snalažljiva

BILA JE USPEŠNA MANEKENKA, A SAD RADI U KANCELARIJI! Zgodna žena našeg košarkaša ima čak 2 posla i BRUKA koliko zarađuje

Stars

Nekadašnja manekenka Sandra Niketić, supruga srpskog košarkaša Tadije Dragićevića, veoma je popularna na društvenim mrežama. Ipak, malo ko zna čime se ova lepotica zapravo sada bavi.

Sandra Niketić i Tadija su u avgustu 2018. godine u Beogradu organizovali crkveno venčanje i svadbeno veselje, a prethodno su, u maju iste godine godine, dobili sina Andreja.

Glamuroznom slavlju tada su prisustvovale mnoge ličnosti iz javnog života, a mlada se pojavila u neobičnoj venčanici i patikama.

Mesec dana nakon svadbene žurke i crkvenog venčanja, u septembru 2018, par je obavio i građansko venčanje, a Sandra je za tu priliku odabrala pantalone i sako.

Iako je udata za poznatog košarkaša, Sandra Niketić odlučila je da vodi drugačiji život od onog koji živi većina žena sportista. Ona je, naime, napustila manekensku karijeru i počela da radi u jednoj građevinskoj firmi.

Poznato je da se od ovog posla i te kako može dobro zaraditi, a Sandri ovo nije jedini izvor prihoda budući da pored toga ima i svoj modni brend.

Na Instagramu je izuzetno popularna, prati je više od 76.000 ljudi, a mnogi hvale njen izgled.

Svaki slobodan trenutak ona i Tadija koriste da sa sinom otputuju, te je Sandrin profil na ovoj društvenoj mreži prepun fotografija sa različitih svetskih destinacija.

kurir.rs/blic

BONUS VIDEO: