Foto: T.Ilić, Ilustracija

potraga

NESTAO NAVIJAČ ZVEZDE LAZAR VUKIĆEVIĆ: Prošle godine izbegao smrt na Vračaru, a od pre dva dana mu se GUBI SVAKI TRAG!

Lazar Vukićević (31), koji je bio uhapšen zbog pucnjave na vođu navijača Partizana Nikolu Vavića, nestao je pre dva dana u Beogradu.

Crna Hronika

Nestanak Vukćevića, koji je, prema nezvaničnim informacijama, blizak navijačima Crvene zvezde, prijavljen je beogradskoj policiji, koja traga za njim.

- On je poslednji put lociran na Banovom brdu, u sredu pred ponoć i od tada mu se gubi svaki trag. Sumnja se da je otet, ali se ne isključuje mogućnost ni da je počinjen zločin prenose beogradski mediji.

foto: Damir Dervišagić

Lazar Vukičević je, podsetimo, prošle godine takođe bio na meti i tada izbegao smrt. Naime na Vračaru je eksplodirao automobil "porše", koji se vodi na njegovog oca.

Ispod aua je bilo postavljeno oko kilogram plastčnog eksploziva. Navodno, eksploziv je bio aktiviran daljinskim upravljačem, ali srećom, niko nije povređen, jer najverovatnije nije bio stručno postavljen. Luksuzno vozilo bilo je parkirano ispred porodične kuće Vukićevića. "Porše" je registrovan na oca Miodraga, ali ga je vozio njegov sin Lazar.

foto: Privatna arhiva

Pre dva meseca nestao i Goksi vođa navijača Partizana

Inače, pre nešto više od dva meseca porodica je prijavila i nestanak vođe navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija (33), kom se svaki trag izgubio 3. avgusta u Vi{egradskoj ulici u Beogradu. Te večeri se, kako su rekli, nije vratio kući niti se javljao na telefon. Porodica je izjavila da je zabrinuta jer od toga dana nije bio aktivan na društvenim mrežama. Veličković je, kao i nestali Vukićević, odranije poznat policiji.

Vukićević je krajem januara 2017. bio uhapšen zbog sumnje da je pucao ispred jednog beogradskog kluba na navijača Nikolu Vavića. Pucnjavi je, navodno, prethodio sukob koji je počeo u lokalu u kom su se sukobile dve grupe mladića.

Posle pucnjave, on je pokušao da pobegne, ali ga je u blizini mesta događ|aja uhapsio policajac koji se tu zatekao.

Kurir.rs/E. K.

Foto