Foto: Profimedia

Serija A

IBRAHIMOVIĆ REŠIO DERBI: Kolarov i Inter osetili moć Milana (VIDEO)

Fudbaleri Milana slavili su protiv Intera u 225. derbiju dela Madonina 2:1 (2:1), koji je igran u okviru 4. kola italijanske Serije A.

Fudbal
> 20:04h

Zlatan Ibrahimović je na sjajan načiun obeležio povratak na teren posle pobede nad koronavirusom.

Kolarov je pokušao da zaustavi Ibrahimovića koji je nezadrživo grabio ka kaznenom prostoru, a na ulasku u šesnaest metara, Ibra zastaje, pravi iskusnu varku na koju naseda Kolarov i za sudiju nije bilo dileme - jedanaesterac za Milan. Ibrahimović ga je i izveo, Handanović je odbranio, ali lopta se opet odbila do Ibre koji ovoga puta ne greši.

Samo tri minuta kasnije, mreža Handanovića se opet zatresla i opet je Ibrahimović strelac. Ovoga puta Leao je probio po levoj strani, odlično centrirao u kazneni prostor za Ibrahimovića, a ovaj u svom stilu šalje neodbranjiv šut u mrežu.

Lukaku je u 29, minutu smanjio zaostatak u režiji Kolarova i Perišića, a imao i priliku da Inter potpuno vrati u meč.

U ekipi Milana je u drugom poluvremenu igrao i Rade Krunić, a posebno zanimljiv detalj, desio se u 73. minutu, kada su svi u Interu skočili jer je dosuđeni jedanaesterac posništen posle gledanja VAR-a, kada je uočen ofsajd.

Posle četiri kola Milan je prvi sa maksimalnim brojem bodova, dok Inter ima pet bodova manje.

U drugom meču odigranom u istom terminu, Sampdorija je ubedljivo savladala Lacio sa 3:0, golovima Kvaljarele, Auđela i Damsgarda.

Kurir sport