Foto: Dragana Udovičić

aktuelna tema i u komšiluku

HRVATI SE RASPISALI O BORJANU: Golmanu koji tvrdi da je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvređali suprugu!

Fudbal

Gnusne uvrede na račun porodice Borjan izazvale su burne reakcije širom regiona.

Ova tema nije privukla pažnju samo srpskih medija, već se njom bave i novinari iz komšiluka.

Tako je hrvatski "Večernji list" veliku pažnju posvetio vređanju porodice golmana srpskog šampiona.

"Golmanu kome je Dalmacija u Srbiji, a Knin zvezdaški grad žestoko izvređali suprugu" naslov je na ovom popularnom portalu.

U tekstu ističu da je Snežana Borjan često na udaru navijača Partizana koji joj na svakom derbiju pavaju uvredljive pesme.

"Nakon utakmice u Beogradu je osvanuo grafit protiv supruge Milana Borjana. Na grafitu je bila fotografija golmana Zvezde uz poruku 'žena mi je k***a'", piše Večernji list, koji prenosi i odgovor gospođe Borjan huliganima:

"Kao supruga i majka, svašta mogu i moram da podnesem na svojim leđima! Smešni ste i patetični mali ljudi koji frustraciju iz kuće (gde ste maltretirani, nepoštovani i duhovno siromašni) i u životu gde nemate nikakav kredibilitet... iskazujete na ovaj način! Dobro, većina vas ne razume ove termine, ali moram vam reći da me silno zabavlja vaša nemoć u svakom smislu četvrtu godinu zaredom! Moraću od ovog stresa posle derbija u neki ozbiljan šoping, privatnim avionom, naravno", napisala je Snežana na Instagramu.

Milan Borjan je posebno zanimljiv komšijama zbog svog porekla.

U tekstu ističu da je rođen u Kninu, zatim je neko vreme živeo u Beogradu, a kasnije se cela njegova porodica preselila u Kanadu.

Posebno im smeta što golman crveno-belih često ističe da je Krajina srpska zemlja.

"Večernji list" prenosi da je Borjan u jednom intervjuu istakao da nije rođen u Hrvatskoj.

"Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina" rekao je Milan i dodao:

"Znam ko sam i odakle dolazim! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ova pobeda (nad Kelnom) bila je za celu srpsku Dalmaciju".

Kurir sport