Foto: Profiemdia

bruka

JEZIVO CEREKANJE PRINCA ENDRUA: Nova knjiga jače povezuje Vojvodu od Jorka sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstajnom (VIDEO)

Novi navodi protiv princa Endrua sadržani su u "Pauku", novoj knjizi novinara Berija Levinea nominovanog za Pulicerovu nagradu koja obećava da će osvetliti stravične aspekte mreže trgovine ljudima koje je finansirao Džefri Epstajn i ulogu koju su neki od njegovih navodnih pomagača imali u privlačenju tinejdžerskih žrtava.

Planeta
> 16:59h

Princ Endru je navodno sedeo nasmejan dok je gomila devojaka u toplesu, uključujući navodnu žrtvu trgovine tinejdžerima, učestvovala u fotografisanju u skrovištu Devičanskih ostrva osuđenog pedofila Džefrija Epstajna, kako je otkriveno u novoj knjizi.

Prema ranoj verziji "Pauka", žrtva Džefrija Epstajna, Virdžinija Žufre (37), tvrdi da joj je rečeno da pozira "u seksualnom položaju" sa sedam ili osam ruskih devojčica ispred vojvode od Jorka.

Ona navodi da je princ Endru posetio ostrvo Litl Sent Džejms 2002. godine.

„Bili smo u toplesu, a on (Epstajn) je želeo da budemo u seksualnim pozama. Kada sam ušla, Epstajn mi je rekao: ‘Zašto se devojke ne počnete ljubiti, zabavimo se?’ Džefri i princ su samo sedeli i smejali se “, navodi se u knjizi.

U "Pauku", Žufre, tada tinejdžerka, insistira da je godinu dana pre fotografisanja bila prinuđena na oralni seks sa princom Endruom u Njujorku, pred odvratnom slikom, na kojoj je bila u seksualno kontroverznoj poziciji.

Žena tvrdi da se princ cerekao poput "deteta koje ide u Diznilend" pre njihovog seksualnog čina.

Uz još jednu optužnicu za Epstajna, Johana Sjoberg, koja je radila kao pomoćnica Gilejn Maksvel, Žufre tvrdi da je sedela na kolenu princa Endrua i imala oralni, "seksualni čin" s njim u Epstajnovoj sobi za masažu.

Ljubavnica posramljenog finansijera i „gospođe“ Gislejn Maksvel stajala je po strani i posmatrala.

Maksvelova je porekla svoju navodnu ulogu u pedofilskoj mreži Džefrija Epstajna, koji je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u kaznionici Metropolitan u Njujorku u avgustu 2019, gde je čekao suđenje.

Makvelova trenutno čeka suđenje u Sjedinjenim Državama zbog optužbi za „distribuciju“ tinejdžerki, koje je Epstajn zlostavljao.

Žufreova tvrdi da ju je pokojni milijarder kupio tokom trgovine, kako bi u tri odvojena navrata mogla da ima seks sa vojvodom od Jorka, uključujući i kada je imala 17 godina. Prema američkom zakonu u to vreme, ona je još uvek bila maloletna.

Princ Endru uporno poriče sve optužbe protiv njega ili bilo kakav seksualni kontakt sa Žufreovom.

Sveže navode protiv princa Endrua, sadržane u novoj knjizi, on je odbacio kao „neosnovane i uznemirujuće“ i kao nešto što je izmišljeno samo da bi se knjiga mogla prodati.

Predstavnici Kraljevske palate u Bakingemu odbili su da daju bilo kakav zvanični komentar na navode sadržane u knjizi.

Kurir.rs/Logično