Foto: Printscreen/Instagram

cica ubica

MONIKA BELUČI IZ KAZAHSTANA! Odbojkašica Tatjana Demjanova pali vatru dugim nogama i atraktvinom figurom, MRZI ŽENE I OBOŽAVA IH!

Za nju gotovo sigurno nikad niste čuli. Ali ćete posle ovog teksta početi da obraćate pažnju na partije odbojkaške reprezentacije Kazahstana.

Ostali sportovi
> 18:25h

Njeno ime je Tatjana Demionova, ima 20 godina, na društvenim mrežama potpisuje se sa tatarka5, a prvo što zapazite je to neko čudesno, pomalo i egzotično lice. Pa onda duga crna kosa, još duže noge, telo za desetku. Mnogi kažu da je kazahstanska verzija čuvene Monike Beluči.

I dok se sa tribina čuju uzdasi kad se Tatjana pojavi na terenu, ona na Instagramu ostavlja provokativne poruke. Poslednja u nizu podigla je dobru prašinu, a svako je razumeo kako mu odgovara.

- Znate šta želim da vam kažem. Mrzim žene. Žene su zle. Žene su zavidne. Žene uglavnom ne razumeju šale, sve uzimaju s dozom neprijateljstva. Žene ne trpe u svom vidokrugu nekoga ko je i za gram srećniji od njih. Žene se uvlače pod muškarce ako osete da su im interesantne - napisala je Tatjana, pa onda potpuno zbunila sve:

- Ali, ne mogu da se izborim sa tim da ih prosto OBOŽAVAM. Žene (devojke) su pametne, dostojanstvene, ljubazne...