Foto: Profimedia

ljudina

EVO ZATO JE DŽORDAN NAJVEĆI SVIH VREMENA: Leteći Majkl otvorio drugi medicinski centar za ljude BEZ ZDRAVSTVENOG OSIGURANJA!

U zavisnosti od toga koga pitate dobićete oprečne odgovore na pitanje ko je najbolji košarkaš svih vremena. Ali će velika većina reći da je to Majkl Džordan.

Košarka
> 12:22h

Sa tim se možete složiti, ili ne, ali da je veliki čovek, narodski rečeno prava ljudina, tu debate i dileme nema. Čuveni Leteći Majkl otvorio je ovih dana drugi medicinski centar koji nosi njegovo ime namenjena je osobama koje imaju niska primanja i nemaju zdravstveno osiguranje, a žive u Šarlotu ili okolini.

foto: AP

- Drago mi je da mogu da vidim kako se sve razvija i kakav je rezultat naših napora - rekao je Džordan (57), koji je pre godinu dana otvorio prvu porodičnu kliniku, a u ovu novu je uložio sedam miliona dolara.

Partizan je izgubio kod kuće od Budućnosti i zato večeras (18.45) ima imperativ pobede protiv Cedevite Olimpije, još jednog kandidata za vrh ABA lige. Kvoa na pobedu Partizana je 1,45, a na trijumf slovenačkog tima 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Cedevita.

Kurir sport