Foto: Printscreen

PORODIČNA SVAĐA

LAKIĆI RATUJU JAVNO: Nikoli sestra ušla u rijaliti, došla i majka koja ne priča sa njegovom ženom, pa nastao ŽESTOK HAOS!

Rijaliti

Došlo je do pravog haosa kada je majka Nikole Lakića, Marina došla u studio emisije i obratila se svojoj deci.

Ona je prvenstveno podržala ćerku, koja je u poslednje vreme u svađi sa bratom, a sina je kritikovala, dok je na snajku ostala totalno ravnodušna. Aleksandra Tasić Coka nije ustala da pozdravi svoju svekrvu, i bila je veoma hladna.

"Ja sam verovatno najgora kao i uvek, svako ima pravo da radi kako misli da je najpametnije, žao mi je što se neke stvari raščišćavaju u rijalitiju. Tako smo se i dogovorili pre ulaska", prokomentarisala je Coka.

foto: Printscreen

"Nikola, zar te nije sramota da sestri tako udaraš moralne šamarčine, kada joj kažeš da ona tebe jedina nije pitala za Lazu, šta je bilo u tvojoj glavi kada si saznao da ti sestra ostaje u rijalitiju, kakav si ti tada imao problem? Molim te da izađeš iz teorije zavere, ja ne igram rijaliti sa tobom, da li i tvoja sestra ima pravo na parče lepog života? Zašto si toliko poludeo, ja ne želim da pravimo priču kao Subotići?", rekla je Marina.

Nedugo nakon toga nastala je svađa, ali interesantno je to što je Nikola sve vreme bio na strani majke svog deteta, a ne rođene sestre.

"Keva Lakić u Parovima, pa ljudi ona ako ovde uđe, to bi bio pravi haos, već je prešla igricu", rekao je Vuletić.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ.