Foto: Profimedia

SKANDAL

KARDI BI NAPRAVILA HAOS POLICIJI: Zašto upirete pištolj u mog muža?! Ofset tvrdi da su ga napale TRAMPOVE pristalice (FOTO, VIDEO)

Pop kultura

Reper Ofset pritvoren je zbog sumnje da je mahao pištoljem na pristalice američkog predsednika Donalda Trampa. Pravu scenu zbog toga napravila je njegova bivša žena, sa kojom se pomirio - Kardi Bi.

Prijatelj je morao da drži Kardi, koja je divljala i vikala jer su uperili pištolj u Ofseta.

"Pusti me da snimim ovo", čulo se kako viče Kardi Bi.

foto: Profimedia

"Ne! To je suludo! Moj muž nije naoružan", rekla je ona.

Ofset je fotografisan dok ga je policija ispitivala dalje od vozila. Kasnije je pušten bez podizanja optužnice, a rođak Kardi Bi Marselo Almansar uhapšen je i optužen zbog prekršaja u vezi sa oružjem. Almansar je pušten nekoliko sati kasnije uz kauciju od 35.000 dolara.

Saga je počela kad je policija zaustavila Ofseta na Beverli Hilsu u subotu popodne. Incident je snimljen i podeljen na njegovom "Instagramu lajv", a na njemu se vidi kako je reper odbio da izađe iz auta dok ga je policija ispitivala.

Policija Beverli Hilsa je u saopštenju navela da je, ustvari, uhapšen Almansar. Kardi Bi je inače poznata pristalica Trampovog rivala Džozefa Bajdena, a Ofset ima poduži dosije. Pre pet godina uhapšen je zbog posedovanja marihuane i oružja, a 2013. je bio u pritvoru zbog kršenja uslovne slobode, nakon što je osuđen za krađu.

foto: Profimedia

Kurir.rs/K.Đ/Dailymail