Foto: T. S./ Ilustracija

užas u automobilu

DEVOJCI NANEO I TELESNE POVREDE: Mladić iz okoline Vranja osumnjičen za pokušaj silovanja, određeno mu zadržavanje

Crna Hronika

Mladiću M.B. (27) iz Golemog Sela nedaleko od Vranja, određeno je zadržavanje do 48 sati, jer je oštećena S.S. iz Vranja u ponedeljak oko 2 časa noću, Policijskoj upravi u Vranju prijavila osumnjičenog M.B. za pokušaj silovanja, potvrđeno je Kuriru u Višem javnom tužilaštvu.

Pokušaj silovanja se prema navodima tužilaštva desio u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-selo Vlase.

“Dana 26.10.2020.godine, oko 02,00 časa, oštećena S.S. iz Vranja, Policijskoj upravi u Vranju prijavila je osumnjičenog M.B. iz sela Golemo Selo, grad Vranje, za pokušaj silovanja, koji se desio tokom njihovog boravka u motornom vozilu osumnjičenog, pored puta na mestu zvanom Markovo kale, na regionlanom putu Vranje-s.Vlase, kada je osumnjičeni M.B. pokušavao da upotrebom sile ostvari seksualni kontakt sa oštećenom S.S., i tom prilikom joj naneo telesne povrede u vidu ogrebotine u predelu lica i vrata.

Naloženo je zadržavanje osumnjičenog M.B. i podnošenje krivične prijave, zbog krivičnog dela silovanje u pokušaju iz čl.178. st.1. u vezi čl.30. KZ-a, nakon čega će biti saslušan od strane dežurnog zamenika VJT Vranje”, navedeno je u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Kurir.rs/T.S.