Foto: Profimedia

ne želi zajedničko starateljstvo

POSLE BURNOG RASKIDA SAZNALA DA JE TRUDNA Zverev napravio dete manekenki koja više ne želi da ga vidi! REŠILA SAMA DA ODGAJA DETE!

Tenis

Nemački teniser Aleksandar Zverev trenutno se suočava sa ozbiljnim prvatnim problemima.

Njegova bivša devojka, nemačka manekenka Brenda Patea, objavila je da je u drugom stanju i da ne želi da više da čuje za oca deteta koje nosi.

Zverev i Brenda su raskinuli u avgustu posle više od godinu dana zabavljanja i po svemu sudeći nisu ostali u dobrim odnosima.

Manekenka je jasno stavila do znanja da ne želi da odgaja dete sa slavinim teniserom.

foto: Instagram

"Trudna sam 20 nedelja i očekujem bebu sa Aleksom. Imali smo različite poglede na život i rastali smo se. Svako ko živi sa profesionalnim sportistom mora da se prilagodi drugačijem načinu života" rekla je Brenda i dodala:

"Ne dolazi u obzir da dete odgajamo zajedno!"

Ona je istakla da trudnoća nije bila planirana.

"Nismo planirali decu, ali ću učiniti sve da ono odrasta u harmoničnom okruženju, u dobroj sam poziciji da mogu sama da ga odgajam", odlučna je Brenda.

Patea je rođena u Berlinu, ona je poznati model i zvezda društvenih mreža. Ovu lepoticu na Instagramu prati više od 250 hiljada ljudi!

foto: Profimedia

Brenda i Saša važili su za jedan od najlepših parova u svojoj zemlji. Na početku su čuvali vezu u tajnosti, a kasnije su neretko objavljivali zajedničke fotografije. Manekenka ga je pratila na turnirima i na mečevima mu je bila najvatrenija podrška.

Letos je boravila i u Beogradu kako bi ispratila Adria tour, na kome je učestvovao njen bivši dragi.

Kurir sport