Foto: Pritnscreen

odlučio!

DETE NIJE RAZLOG OPSTANKA VEZE, JA SAM MLAD! Tomu više ne zanima Nadežda, progovorio o SVEMU, a onda se ubacila ONA! VIDEO

Rijaliti

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", Toma Panić dobio je pitanje koje se ticalo njegovog odnosa sa nevenčanom suprugom Nadeždom Biljić, sa kojom ima sina Longa.

"Zašto nisi odmah na početku rekao u kakvim si odnosima sa Nadeždom, nego sada sve iznosiš i kažeš kako si ostao sa njom zbog deteta?", glasilo je pitanje.

foto: Pritnscreen

"Mislim da dete ne treba da bude razlog opstanka veze, ali svaka ljubav preraste u poštovanje i naviku zbog dece. Ona je mlada i ja sam mlad, ali zbog toga ako trebamo da budemo zajedno, onda i ne trebamo. Ja sam pogrešio u tim stvarima, jednostavno sam veličao te stvari samo zbog nje, ne zbog mene i ona je majka mog deteta i ja nisam želeo da je predstavim u ružnom svetlu. Ja sam samo želeo da kažem kako je sve super, ali ja ovde nikada neću da iznesem sve što sam preživeo u životu, ako i što ovo nisam želeo ali ja sve krijem takav sam! Sve je bajno i sve je super pucaju milioni, ništa loše se ne dešava ja sam takav", rekao je Toma.

Nakon toga ubacila se i Miljana Kulić.

"Sinoć smo sve komentarisali, i ja se slažem sa gledaocima. Kada je ušao trebao je da bude iskren. On je na pozivu sve obećavao, mi smo ga hvalili, i da se uozbiljio. Smatram da ovo nije igra i da se ne igra i da je dobar i kao komentator, on je idealizovao taj odnos, a trebao je da kaže kakva je situacija i da sa njom nije srećan. On se naljutio kad sam rekla da je ovde ušao da se otarasi Nadežde, on nije ništa pričao na početku, a sada sve iznosi", zaključila je Miljana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.