Foto: Reuters

Ako Nole kaže

NOVAK ĐOKOVIĆ ZNA KO ĆE GA NASLEDITI NA TRONU: Obratite pažnju na OVOG MLADIĆA, ima ogroman potencijal, mogao bi da bude najbolji

Svi pravi ljubitelji tenisa strpljivo čekaju kada će se pojaviti neki igrač koji će biti bolji od velike trojke - Novak Đoković, Rafael Nadal, Rodžer Federer.

Tenis

Tu i tamo pojave se momci za koje pomislimo da su pravi naslednici najvećih, ali uglavnom zasijaju samo nakratko ili se zadrže pri vrhu. U svakom slučaju nikako da se popnu na tron. To mesto je i dalje rezervisano za "matorce".

Na veliku radost i zadovolsjtvo srpskih ljubitelja belog sporta, mesto broj jedan uglavnom je rezervisano za našeg Novaka Đokovića, a upravo Nole je otkrio koa vidi kao najboljeg na svetu u budućnosti.

foto: EPA

- Vidim mnogo kvaliteta u mladim igračima. Janik Siner defintivno poseduje igru koja je snažna i vrlo kvalitetna. Može se reći da on ima potencijal da postane najbolji igrač na svetu - rekao je Nole, pa obrazložio:

- On je definitvno lider novih, mladih tenisera, generacije koja dolazi posle Aleksandra Zvereva i Stefanosa Cicipasa, za kojeg mnogo eksperata priča da je sledeći najbolji. Siner ima mnogo oružja i veliki kvalitet. Ako sve bude kako treba, biće najbolji u godinama koje su pred nama.