Foto: Dado Đilas

aba lige

ZADRANI ŽELE IZNENAĐENJE U BEOGRADU! Mršić pred Partizan: Moramo biti dobri u odbrani

Trener košarkaša Zadra Veljko Mršić rekao je da očekuje da njegova ekipa može da odigra dobru utakmicu protiv Partizana i dodao da, pre svega, mora biti dobra u odbrani.

Košarka

"Partizan je ekipa koja je sastavljena kako bi se vratila u Evroligu, imaju velike ambicije. Slabo su otvorili sezonu, imaju jednu pobedu više od nas u ABA ligi u ovom trenutku. Idemo da odigramo dobru utakmicu, pre svega moramo biti dobri u odbrani i videti koliko se možemo nositi s jednom takvom ekipom kao što je Partizan", rekao je Mršić, prenosi klub.

"Promenili su trenera, te će njihovi igrači sigurno imati veliki motiv kako bi se pokazali u što boljem svetlu. Mislim da možemo odigrati dobru utakmicu i to očekujem", dodao je Mršić.

Košarkaši Zadra sutra gostuju Partizanu u utakmici šestkog kola ABA lige.

Zadar ulazi u ovu utakmicu nakon poraza na domaćem terenu protiv Splita, dok će Partizan pokušati opravdati svoju ulogu favorita s novim trenerom Šašom Filipovskim.

"Ovo je utakmica koja će biti izrazito teška i izazovna za nas. Moramo dati sve od sebe, moramo biti bolji nego što smo bili i treba verovati da možemo nešto da napravimo. Ne idemo da se predamo", rekao je kapiten Zadra Dominik Mavra.

Utakmica se igra sutra od 21.00 u Hali sportova "Ranko Žeravica"

Beta