Foto: EPA-EFE/CHRIS ALUKA BERRY

PORTAL FEDERALIST

REPUBLIKANCI NE SMEJU SADA DA POPUSTE: Evo zašto o ovaj apel partija Donalda Trampa ne sme da se ogluši! (VIDEO)

Levica je ratovala protiv Donalda Trampa i njegovih glasača od 2016. godine, piše američki portal Federalist.

Planeta
> 16:42h

Prvo su demokrate, uz pomoć medija, izvršile podvalu tvrdeći da su sadašnji predsednik Donald Tramp i njegova kampanja u dosluhu sa Rusijom radi krađe izbora. Ti navodi su se prvenstveno oslanjali na dosije Kristofera Stila koji je platila kampanja Hilari Klinton za koji se ispostavilo da je bio verifikovano netačan, ali je ipak omogućio vladi da laže o svom pravnom osnovu za špijuniranje bivšeg saradnika Trampove kampanje Carter Page-a, a time i celokupne kampanje.

Levica je koristila ove laži u izborima i čak je pokušala da opozove predsednika, ali je taj aspekt kampanje izbrisala u sećanju kada se nije završio onako kako su oni želeli. Levica se ne samo držala zaobilaznog narativa o dosluhu Rusije i Trampa u poslednje četiri godine, već je odlučno odbila da prihvati rezultate predsedničke trke 2016. godine. Čak i Clinton još uvek tvrdi da su izbori ukradeni ispod nje.

„Bila sam kandidat od kojeg su u osnovi ukrali izbore“, rekla je za Njujork Tajms u podkastu samo nedelju dana pre izbornog dana 2020. godine.

„Ljudi se svakodnevno svađaju oko toga na mreži, jer postoji dubok osećaj nepravednosti i samo prezira prema njegovoj pobedi, i on to zna“, dodala je.

Liberalne laži širile su se i izvan predsedničkih kandidata i bile su oružane da pokušaju da spreče potvrdu sadašnjeg vrhovnog sudije Breta Kavana. Njihove potpuno neutemeljene tvrdnje da je čovek koji je podvrgnut višestrukim istragama FBI-ja i temeljnim proverama prošlosti bio bandit-silovatelj pojačane su i raširene u napadu na njega

Levica ima istoriju napada na republikance, ali samo zato što predsednik Donald J. Tramp možda neće pobediti na ponovnim izborima ne znači da će laži o GOP prestati. Republikanski lideri širom nacije, posebno u GDžordžiji, moraju da izađu na čistinu, ustanu u odbranu GOP-a od demokratskih smicalica i založe se za integritet SAD izbori.

Predstojeći krug senata između aktuelnog republikanskog sena. Dejvid Perdjue i njegov izazivač demokrata Jon Osof, kao i GOP Sen. Keli Lofler i demokratski kandidat Rafael Vornol u Džordžiji kritikuju sposobnost GOP-a da zadrži većinu u Senatu.

Demokrate dolaze da ih smene i koriste sve trikove. Milioni dolara već su uloženi u kampanje demokratskih kandidata da bi se izazvali republikanski dužnosnici za dva mesta u Gruziji u Senatu. Čelnik manjine u Senatu čak Šamer već je signalizirao namere demokrata da koriste ove izazivače u Džordžiji da „promene svet“ svojom levičarskom politikom.

"Sad uzimamo Gruziju, a onda menjamo svet", izjavio je Schumer tokom prepunih proslava u Njujorku, nekoliko sati nakon što su mediji prozvali predsedničku trku za demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena. „Sada uzimamo Džordžiju, a onda menjamo Ameriku“, dodao je on.

Lideri GOP-a, posebno oni koji su već na funkciji u Džordžiji, moraju se čeličiti protiv borbe demokrata za Senat tako što će se pripremiti da ga iznesu frontalno. Način da GOP pobedi u bici je da ostane skeptičan prema narativima levice koji se promovišu kroz redovne medije i aktivno preduzima korake da ih reši.

GOP ne samo da treba da pronađe efikasan način da saopšti i objavi istinu koju otkriju o ciljevima i namerama demokrata američkom narodu, već mora da pronađe verodostojne dokaze o izbornoj prevari u državi i eliminiše svaki rizik koji bi mogao sprečavaju šanse republikanskih vlasti za reizbor.

Državni zvaničnici priznali su da na ovim izborima već postoje dokazi o prevarama birača i u trci u državi sa tesnim maržama, te slučajeve moraju istražiti budni zvaničnici GOP Georgia.

Republikanci moraju preduzeti preventivne mere kako bi osigurali da drugi krug izbora u januaru bude siguran i siguran pre nego što se stvari zahuktaju. Čekanje da se vidi kako će se odigrati predstojeći predsednički izbori je pasivno i naivno. Sada je vreme za delovanje.

Borba za Senat vredna je borbe. Prepustiti se šutiranju i vrištanju levice ili ustupati laži medija u ovom trenutku bitke bilo bi kukavičluk. Pritisak je izvršen i GOP mora braniti Senat, Republikansku stranku i naciju.

Ako se konzervativni lideri odluče sada da povuku povući, poslednji stub odbrane protiv demokratskih inicijativa će pasti. Demokrate će sledeće dve godine provesti u defanzivi policije, usvajanju Zelenog novog sporazuma, povećanju poreza na zaposlene Amerikance, poništavanju planova ekonomskog oporavka od koronavirusa, promovisanju zakona za zaštitu beba ubistava u materici i drugim suludim politikama koje vode a sa kojim se ne slaže nakmanje polovina zemlje.

Nacija zavisi od lidera Džordžije da ustanu i traže istinu. Da diskredituju i odbace medijske laži i traže istinu o integritetu izbora na već osporavanim izborima.

GOP mora biti pronicljiv, oprezan i spreman da napadne u bilo kom trenutku.

Kurir.rs/Federalist